Przekaż nam 1,5% podatku. Wpisz nasz KRS 0000 220 518 w swoim zeznaniu podatkowym lub skorzystaj z darmowego programu do rozliczenia PIT

Aktualności

https://bliskoserca.pl/aktualnosci/relacja-bieg-pomocy-2019,2624
Relacja

Relacja: Bieg Pomocy 2019

14 lipca o godz. 11:00  w Centrum Rekreacyjno- Wypoczynkowym „Polubie", odbyła się kolejna, 7. edycj...
więcej
https://opolelubelskie.bliskoserca.pl/aktualnosci/wiadomosci-z-opola-lubelskiego-infografika-z-wydawania-zywnosci,2623
Opole Lubelskie Relacja

Wiadomości z Opola Lubelskiego: infografika z wydawania żywności

Zapraszamy do zapoznania się z infografika obrazującą ilość wydawanej żywności przez Filię Chrześcij...
więcej
https://konin.bliskoserca.pl/aktualnosci/wiadomosci-z-konina-relacja-z-wydawawannia-zywnosci,2622
Konin Relacja

Wiadomości z Konina: relacja z wydawawannia żywności

PODPROGRAM 2018 – efekty 1.    CHRZEŚCIJAŃSKA SŁUŻBA CHARYTATYWNA FILIA W KONINIE z terenu wojewó...
więcej
https://sonsk.bliskoserca.pl/aktualnosci/wiadomosci-z-sonska-pomoc-zywnosciowa-relacja,2621
Sońsk Relacja

Wiadomości z Sońska: pomoc żywnościowa - relacja

PODPROGRAM 2018 – efekty 1.   Chrześcijańska Służba Charytatywna Oddział Mazowiecki Filia w Sońsk...
więcej
https://zabrze.bliskoserca.pl/aktualnosci/wiadomosci-z-zabrza-relacja-z-udzielonej-pomocy-zywnosciowej,2620
Zabrze Relacja

Wiadomości z Zabrza: relacja z udzielonej pomocy żywnościowej

PODPROGRAM 2018 – efekty 1.    Chrześcijańska Służba Charytatywna Oddział Śląski Filia w Zabrzu [...
więcej
https://radom.bliskoserca.pl/aktualnosci/wiadomosci-z-radomia-relacja-ze-wspolpracy-z-bankiem-zywnosci,2619
Radom Relacja

Wiadomości z Radomia: relacja ze współpracy z bankiem żywności

PODPROGRAM 2018 – efekty 1.Chrześcijańska Służba Charytatywna Oddział Mazowiecki Filia w Radomiu z ...
więcej
Zapisz się na Newsletter
Chrześcijańska Służba Charytatywna
ul. Foksal 8
00-366 Warszawa
Telefon:
(22) 31 31 425
E-mail:
biuro@bliskoserca.pl
Facebook
YouTube
Ta strona używa plików Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Czytaj więcej »
Zamknij